Indul a megújult Szentkirályi Tehetségprogram! A sporttehetségek elkötelezett támogatójaként újra a jövő bajnokát keresi a Szentkirályi Tehetségprogram! Az idei évtől a program nagykövete az olimpiai bajnok tornász, Berki Krisztián, aki a díjnyertes ásványvízmárkával közösen arra törekszik, hogy előremozdítsa egy sikerre vágyó, fiatal sportoló karrierjét.

Az esélyesek közé három szerencsés fiatal kerülhet be, akiket Berki Krisztián mellett további olimpikon sportolókból, szakértőkből és a Szentkirályi képviselőiből álló szakmai zsűri választ ki. A zsűri tagok között ott van két Sportnagyságunk, Halhatatlan Tagunk is:
NAGY TÍMEA, 2-szeres olimpiai bajnok, 6x-os világbajnok, Európa-bajnok párbajtőrvívó, az egyetemes magyar sport egyik legnagyobb alakja, HMSE elnöke, aki lelkes szakmai zsűriként elhivatottan keresi és támogatja az utánpótlást, és a fiatalok jövőbeni sikereit, valamint
KOVÁCS KATALIN, a 3-szoros olimpiai bajnok, 31-szeres világbajnoki címmel rendelkező magyar sportoló, minden idők legeredményesebb női kajakozója a világon, sokak az ország „Kajakkirálynőjeként” ismerik, aki hitvallásának tekinti a jövő nemzedékének támogatását, amihez a Tehetségprogram elkötelezett szakmai zsűrijeként is nagyban hozzájárul.

További részletek és jelentkezés: www.szentkiralyi.hu/tehetsegek
Hajrá fiatal magyar  sportolók!

Forrás & 📸 szentkiralyi.hu