SPORT NEVELÉS PROGRAMAJÁNLÓ – okt 5. (kedd) 19:00-21:00, Budapest, Millenáris

Esemény: KOMFORTZÓNÁN INNEN ÉS TÚL – beszélgetés a sport általi nevelésről olimpiai bajnokokkal, köztük a Halhatatlanok elnökével, Nagy Tímeával, továbbá Fodor Rajmunddal és Jocó bácsival. A Millenáris és a Felelős Szülők Iskolája közös estje, mely esemény INGYENES, de regisztrációhoz kötött.

Te mit csinálsz kedd este? Ha még nem tudod és éppen ráérsz, ráadásul a sport, illetve a sport nevelés témaköre is érdekel – akár mint szülő, edző vagy tanár – akkor itt a helyed!

Vár Téged:
🤺 Nagy Tímea – vívó hivatalos oldala 2x-es olimpiai bajnok, ️6x-os világbajnok, ️Európa-bajnok párbajtőrvívó, a HMSE elnöke
🤽‍♂️ Fodor Rajmund 2x-es olimpiai bajnok, világbajnok, 2x-es Európa-bajnok vízilabdázó
👨‍🏫 Jocó bácsi világa, alias Balatoni József történelemtanár, író
🎤 Moderátor: Tibenszky Móni Lisa újságíró, a Felelős Szülők Iskolája alapítója

Témák:
▪️ Sportmotiváció és ami mögötte van.
▪️ Mire tanít az egyéni munka és mire a csapatmunka?
▪️ A sport személyiségformáló hatása.
▪️ Az edző és a sportoló, mint példakép.
▪️ Napirend és rendszeresség szerepe a mindennapokban.
Kötetlen beszélgetés a sportról a lemondások és nyereségek tükrében. Ajánljuk tanároknak, szülőknek, edzőknek és mindenkinek, aki fontosnak tartja a sport általi nevelést.

Facebook eseményről itt olvashatsz részletesen 👉 https://fb.me/e/1dtb2QZ5P illetve egyből kattinthatsz is, hogy ÉRDEKEL vagy OTT LESZEL az eseményen! Mi ott leszünk!

…És ott is voltunk… Fantasztikus este volt! Megérte!

Íme egy rövid beszámoló Jocó bácsi világa alias Balatoni József történelemtanár, író, illetve Nagy Tímea – vívó hivatalos oldala “tollából”:

📌 Jocó bácsi: “A kedd estét a Millenáris és a Felelős Szülők Iskolája közös szervezésében megvalósult beszélgetésen töltöttem.
Hatalmas élmény volt Nagy Tímea és Fodor Rajmund társaságában, két kétszeres olimpiai bajnokkal ülni együtt és beszélgetni. 


Rengeteget tanultam tőlük. Én mindegyikük győzelmét végigizgultam anno élőben, drukkoltam, kiabáltam és nagyon örültem, amikor nyertek. És nagyon jó, hogy tegnap este is megmutatták az emberi nagyságukat, sikereiket éppen annyira, mint a kudarcaikat, nehézségeiket. Mert bajnoknak lenni küzdelem és lemondás is a dicsőség mellett. Két fantasztikus embert, példaképet ismertem meg tegnap, néha én is nézővé avanzsáltam, ittam a szavaikat. Mert abból volt bőven. Ahogy humorból, nevetésből is. 😉
Hálás vagyok, hogy a részese lehettem, megélhettem ezt… ” – Köszönjük “Jocó bácsi”

📌 Nagy Tímea, a Halhatatlan Magyar Sportolók Egyesületének elnöke is vendég volt:
“Fodor Rajmund jóvoltából kaptam egy jó ötletet, miként lehet a gyerekeket elhozni a számítógép elől. Saját példával mesélte el, hogy náluk a családban az került bevezetésre, hogy amennyi időt tölt a fia a számítógép előtt, annyi ideig kell aznap sportolnia! Azóta leszokott a gyerkőc a gépezésről! Jelenleg a fia nagy ígéretnek számít a KSI utánpótlás vízilabdacsapatában.”

Forrás: Jocó bácsi és Nagy Tímea hivatalos facebook oldala
📷 Forrás fotó: Róth Tamás / HMSE