Ezúton szeretnénk gratulálni Halhatatlan Tagunknak, Polgár Juditnak, az ELLE-díjhoz, az ELLE szerkesztőség különdíjához, amit Judit a napokban vehetett át. Idén is 6 kategóriában osztottak ki az ELLE Awards díjakat, a jelölőbizottság tagjai pedig a tavalyi győztesek voltak, a végső eredményről azonban az olvasók döntöttek. A kategóriák mellett az est végén átadtak egy ELLE-díjat is, amit Polgár Judit kapott meg! Ezt a díjat az a nő kapja, aki hozzáállásával, kitartásával és szakmai elhivatottságával az ELLE Magazin szerkesztőségét inspirálja. Az ELLE-díj tulajdonosa professzionális munkával ér el olyan sikereket, amelyek felé a magazin is segíti olvasóit az ELLE tartalmával. És ez a díj, legnagyobb örömünkre, Polgár Juditté lett.

A nemzetközi sakknagymester a sakktörténet legjobb női sakkozója, a Sakkpalota és a SakkTesi Program megalkotója. 2014-es visszavonulása óta a nevét viselő alapítvány vezetőjeként az általa szervezett Világsakkfesztivál révén a sportág nemzetközi népszerűsítésével, könyvírással, valamint a szakértők és pedagógusok bevonásával óvodás- és iskoláskorúak számára kidolgozott Polgár Judit Módszer (ezen belül a Sakkpalota és a SakkTesi Program) fejlesztésével foglalkozik.

Az eseménynek idén a Nemzeti Táncszínház adott otthont, a gála házigazdája az ELLE magazin korábbi címlapsztárja, Epres Panni volt.
GRATULÁLUNK Polgár Juditnak!

   

📷 Fotó forrás: 1. Polgár Judit hivatalos Facebook oldala, 2-3. elle.hu

Média megjelenés:

https://elle.hu/kultura/elle-awards-2024-nyertesek-listaja