Büszkeség!  JÓNAK LENNI JÓ!

A HMSE Elnökét Nagy Tímeát olyan megtiszteltetés érte, hogy felkérték Szilágyi Áron mellett Ő is jószolgálati nagykövete legyen “Jónak lenni jó!” adománygyűjtő kampánynak. Idén a Regőczi István Alapítványnak gyűjtenek, mely szervezet missziója, hogy személyre szabott gondoskodást biztosítson a koronavírus-járvány idején árván vagy félárván maradt magyar gyermekeknek.

Az Alapítvány kuratóriumának elnöke elmondta: országjáró körútja során az érintettekkel történt találkozásokon azt tapasztalta, hogy az összefogás és az odafigyelés valódi támaszt jelent a családoknak, mert megmozdítja a bennük lévő erőt, az Alapítvány pedig éppen azt akarja erősíteni, hogy van hová fordulniuk, nincsenek magukra hagyva.

A “Jónak lenni jó” projektvezetője kiemelte: az adománygyűjtő kampánnyal szeretnének minél szélesebb társadalmi réteget megszólítani és adakozásra biztatni, egyúttal – mint hangsúlyozta – rendkívül fontos az összetartozás és empátia érzésének erősítése az emberekben.

A karitatív akciót jószolgálati nagykövetként segíti a 2x-es olimpiai bajnok párbajtőrvívó, elnökünk Nagy Tímea és a 3x-os olimpiai, világ- és Európa-bajnok kardvívó Szilágyi Áron.

Nagy Tímea 1993-as esseni világbajnokságon csapatban nyert aranyérme-, Szilágyi Áron pedig a tokiói olimpián viselt vívó sisakja felajánlásával járul hozzá a gyűjtéshez.

A relikviák többsége a Jónak lenni jó! honlapján megvásárolható, néhány különleges tárgyat pedig a december 19-i egész napos műsorfolyam során árverésre bocsátanak.

További információ: https://mediaklikk.hu/jonaklennijo/

Aki szeretne hozzájárulni az árva gyerekek megsegítéséhez, annak nem kell más tennie, csak a 1357-es adományvonalat hívni. A hívások díja egységesen: 500 Ft/hívás, sms, amivel támogatni lehet a kezdeményezést.  https://regoczialapitvany.hu

A jónak lenni jó! – Eme egyedülálló kezdeményezésnek köszönhetően a hazai médiában az elmúlt 9 évben csaknem 1,7 milliárd forint jutott el a rászorulókat segítő szervezetekhez. Olyan világsztárok csatlakoztak korábban az összefogáshoz, mint Bud Spencer, Sarah Jessica Parker, Angelina Jolie, Brad Pitt, Jean-Paul Belmondo vagy Lewis Hamilton.

Forrás: mediaklikk.hu, hirado.hu
📷 forrás 1: MTI

A teljes sajtó cikk itt olvasható: https://hirado.hu/belfold/cikk/2021/11/21/jonak-lenni-jo-mar-tobb-mint-35-millio-forint-gyult-ossze#