HALHATATLAN TAGJAINK KÜLDETÉSEN!
Tarts velünk egy kis virtuális „utazáson” és motiváción

A Halhatatlan Magyar Sportolók Egyesülete
egyik fő célkitűzése és küldetése, hogy népszerűsítse a SPORTOT hazánkban, továbbá PÉLDÁT szeretne mutatni és MOTIVÁLNI, BUZDÍTANI a fiatalokat a sport értékeire megmutatva mi minden jót és fantasztikus élményt kaphatunk a sporttól.

E hitvallásunkat támogatva HALHATATLAN TAGJAINK gyakran ellátogatnak közösségekbe, szervezetekbe, iskolákba, hogy élménybeszámolóikkal, sport történeteikkel, biztassák a felnövekvő generációt a sport szeretetére, tiszteletére és az elköteleződésre.

Tegnap 09:30-kor majd 10:45-kor két igen fontos online előadáson vettünk részt, ahol először:
📌 Budapesti Kolping Katolikus Általános Iskola, Gimnázium és Sportgimnázium
Sportgimnázium 6. osztályos tanulói számára, majd
📌 Árpád-házi Szent Erzsébet Gimnázium, Óvoda és Általános Iskola
három 7. osztályos és három 8. osztályos tanulóknak,
📌 Egyesületünk Elnöke NAGY TÍMEA, a kétszeres olimpiai bajnok párbajtőrvívónk és POLGÁR JUDIT, minden idők legjobb női sakkozója, nemzetközi nagymesterünk tartottak online előadást a sport fontosságáról, életre és rendszerre neveléséről.

Moderátorunk MEZEI DÁNIEL sportriporter, kommentátor volt, akinek ezúton is köszönjük a közreműködését!

A greenbox technika segítségével Halhatatlanjaink egy digitális stúdióból jelentkeztek be mindkét esetben, a tanulók pedig az osztálytermükben, illetve egy nagy díszteremben ülve, egy okos táblára kivetítve nézték az előadást és hallgatták Sportkiválóságaink lebilincselő „tanításait”, útmutatásait és rendkívüli sport élményeit.

Most épp arra gondolsz, milyen jó lett volna ott lenni?
Mi erre is gondoltunk… így képeink között szemezgetve Te is kicsit velünk tarthatsz a csodás virtuális „utazáson” és részese lehetsz ennek a felemelő, motiváló élménynek, amit e magyar diákok kaphattak Sportkiválóságainktól!

Köszönjük  az iskoláknak a lehetőséget!

Folytatás következik… újabb online előadással, további Halhatatlan Tagok szereplésével  kövess minket!