HALHATATLAN TAGJAINK ÚJABB KÜLDETÉSEN
Rákóczi Szövetség – Online kerekasztal beszélgetés 60-80 pedagógus részvételével, határon innen és túl

A Halhatatlan MSE Elnöke NAGY TÍMEA, a kétszeres olimpiai bajnok párbajtőrvívónk és 2 Tagja, SCHMITT PÁL, a Nemzet Sportolója címmel kitüntetett kétszeres olimpiai bajnok párbajtőrvívónk illetve GYULAI ZSOLT, olimpiai és világbajnok kajakozónk részvételével Egyesületünk egy igen jó hangulatú beszélgetésen vett részt a 30 éves Rákóczi Szövetséggel.

E Szervezet a Kárpát-medencei és a világ magyarságának szolgálatában igyekszik, lehetőségeit felhasználva, segíteni a magyar kultúra, a magyar nyelv és a magyar közösségek ügyét.

A Szövetség tevékenysége kiemelten a magyar fiatalokra irányul. Szervezetük több mint 28 ezer taggal és 500-nál is több helyi szervezettel, középiskolával működő ifjúsági szervezet.

Tevékenységük középpontjában a külhoni magyar családok magyar nyelvű iskolaválasztása áll, hiszen akit nem íratnak szülei magyar oktatási intézménybe, az jó eséllyel elveszik a magyar közösség számára. Ennek érdekében az újszülötteket, az óvodásokat és az iskolakezdőket is megszólítja a Szövetség.

A Halhatatlan Magyar Sportolók Egyesülete és a Rákóczi Szövetség találkozójának TÉMÁI, KÜLDETÉSE:
✔ Sportkiválóságaink sport karrierjének mozzanatai, mérföldkövei
✔ Tokiói Olimpia 2021 megrendezésének esélye

Fantasztikusan motiváló és jó hangulatú volt a találkozó, várjuk az iskolák jelentkezését! Mottónk: jövőre Veled ugyan itt

📷 Fotó HMSE / Róth Tamás