Nemrégiben (a május 6-ai Magyar Sport Napja alkalmából ) egyik Halhatatlan Tagunk, Gyulay Zsolt, a 2x-es olimpiai bajnok kajakos, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen járt, ahol szó szerint „letette a kézjegyét” az utókor számára a Magyar Sportcsillagok Falán.

Gyulay Zsolt, immáron harmadszor adott kézlenyomatot: az első elégett, a másodikkal technikai malőr történt, de ez most már talán végleges.

„Mindig jó ide visszajönni: az TF-en tanultakat kamatoztatni tudom a sportéletben, a sportdiplomáciában. Ráadásul illusztris társaságban: Szilágyi Áronnal remélhetőleg együtt utazunk jövőre a párizsi olimpiára, s bízom benne, hogy negyedszer is megmutatja a világnak, hogy mit tud, míg Szalay Balázs barátommal az autósportban voltak közös projektjeink”

– nyilatkozta Gyulay Zsolt.

A sportélet korábbi klasszisai, olimpiai bajnokai is, több Halhatatlan Tagunk is megtisztelte jelenlétükkel az eseményt: Rejtő Ildikó, kétszeres olimpiai bajnok tőrvívó, Dunai  II. Antal, olimpiai bajnok labdarúgó és Schmitt Pál, kétszeres olimpiai bajnok párbajtőrvívó személyében.

 

Média megjelenés:

https://olimpia.hu/hirek/ot-uj-kezlenyomat-a-sportcsillagok-falan

Forrás: Team Hungary, olimpia.hu, 📸: MOB-Média/Szalmás Péter